Størrelse - Stopning - Model - Bomtype

Sadelstopning

Hos Draupnir.com kan du vælge om din nye DRAUPNIR-sadel skal have latex- eller uldstoppede puder. Bemærk at alle sadelmodeller pånær den bomløse model DRAUPNIR VILJE tilbyder dette valg. 

 

 

Uld

Uldstoppede puder kan punkttilpasses den enkelte hests ryg ned til mindste detalje af en kompetent sadelmager. Sadelmagere anbefaler at en uldstoppet sadel tjekkes hvert halve år for, om den stadig passer til hesten og dens muskelforandringer i ryggen.

DRAUPNIR tilbyder stopning med kvalitetsuld, der har en lang holdbarhed på sin spændstighed og affjedring. Denne type uld er desuden lagt i lange baner, så den ikke klumper sammen ved kontakt med sved fra hesten eller fugt fra luften.

 

 

Latex

Latexfyldte puder kan ikke justeres af en sadelmager. Puderne kommer med en standardform, der er udviklet med stor perfektion og indgående studier udført i samarbejde med kiropraktor, dyrlæge og anerkendte ryttere. 

Da sadelpudernes form ikke kan ændres, er det vigtigt, at sadlen bomtype passer hesten fra start. Herefter er det muligt, at tilpasse sadlen ved hjælp af et korrektionsunderlag. Her henvises til Mattes-underlagene. 

Matte's CORRECTION-SYSTEM® muliggør at korrigere underlagets form i takt med hestens muskelforandringer i ryggen, naturlige skævheder eller svajryggede heste. Indlæggende, som korrigerer underlaget, er lavet i POLY-FLEX®, der ikke flader ud over tid, men holder formen.

 

Læs mere om Mattes underlagene her

Størrelse - Stopning - Model - Bomtype