Størrelse - Stopning - Model - Bomtype

Sadelmodel

Draupnir-sadlerne tæller i alt 6 forskellige sadelmodeller, der alle kan købes hos Draupnir.com. Modellerne har forskellige egenskaber og nogle henvender sig til bestemte målgrupper af ryttere.

 

 

 

Draupnir ORKA

Draupnir ORKA er det nyeste skud på stammen fra Draupnirteamet. Sadlen er udviklet i samarbejde med kårings- og landsholdsrytter Søren Madsen.

 

ORKA-sadlen er med sit flotte design og gode sæde til den kræsne rytter. Sadlen hjælper rytteren til at få en god opstilling særligt i tølt, optimal støtte samt god kontakt til hesten.

 

Shop Draupnir ORKA her

 

 

 

Draupnir ELLE

Draupnir ELLE er en dobbeltlagssadel udviklet i samarbejde med top rytteren Erlingur Erlingsson. Sadlen henvender sig til alle ryttere.

 

Shop Draupnir ELLE her

 

 

 

Draupnir SP

Draupnir SP er den mest populære og velkendte sadel fra Draupnir. Sadlen er udviklet i samarbejde med mangedobbelt verdensmester Stian Pedersen. Sadlen er en enkeltslagssadel og henvender sig til alle ryttere.

 

Shop Draupnir SP her

 

 

 

Draupnir EMBLA

Draupnir EMBLA er en sadel specielt tilpasset kvinders hofter, bækken, ryg og siddestilling.

 

Shop Draupnir EMBLA her

 

 

 

Draupnir SMART

Draupnir SMART er et godt økonomisk alternativ til de øvrige Draupnir-sadler. 

Draupnir SMART adskiller sig desuden fra de øvrige Draupnir-sadler ved, at det er muligt at skifte kopfjernet. Kopfjernet er nemt at skifte, og giver den fordel, at sadlen let kan tilpasses forskellige typer heste.

 

Shop Draupnir SMART her

 

 

 

Draupnir VILJE

Draupnir VILJE er Draupnirs svar på en bomløs sadel af god kvalitet. 

Draupnir VILJE giver rytteren en tæt kontakt til hesten, men alligevel med støtte og komfort. En bred og god sadelkanal skåner hestens ryggrad.

 

Shop Draupnir VILJE her

 

 

 

Størrelse - Stopning - Model - Bomtype